Vi söker elektriker!

EL Stockholm

Stora som små uppdrag värderas lika högt och ges samma professionella bemötande och utförande Elinstallation Stockholm.

WIMCON AB Elinstallationer är anslutna till EIO, EIO ELTEST, ELRÄTT. Vi finns här för att göra er anläggning så säker som det går. Kan det tänkas att det ser ut så här i era vägguttag, strömbrytare eller kopplingsdoser? Ring oss så kommer vi och utför en EIO ELTEST.
Vi talar om för er vad som behöver åtgärdas och lämnar givetvis offert på arbetet. Vi säkrar er elanläggning och ser till att ni kan känna er trygga i ert eget hem. EIO eltest är avdragsgillt vid köp eller försäljning av lägenhet, villa. Arbetet med att åtgärda fel och brister går att ta på ROT-avdrag.

Vår slogan är SÄKER EL, VI HJÄLPER ER med Elektriker!

EL Stockholm

EIO eltest i Stockholm är avdragsgillt vid köp eller försäljning av lägenhet, villa. Arbetet med att åtgärda fel och brister, El Stockholm.

Vi erbjuder även EL Installation och Elektriker och leverans i Stockholm

Tänk på att det är ni som användare av elanläggningen som har det yttersta ansvaret för anläggningen enligt ellagen. Så förebygg elolyckor innan det händer. Elolyckor kan få förödande konsekvenser. Vi utför alla typer av elrelaterade arbeten åt både åt privatpersoner och företag så som projektering, kraftinstallation, data/fiber, service/underhåll, besiktningar i form av EIO El-Test i Stockholmsregionen.

El Stockholm Elektriker Stockholm El Stockholm
El i Stockholm

Wimcon AB

Adress:
Birger Jarlsgatan 112
114 20 Stockholm   

Kontakta oss

Telefon: 0761-335 222
E-post: office@wimcon.se

Design av Intendit Webbyrå - Sajtkarta